Upiti i narudžbe: 0800 44 14


Građevni materijal

Građevni materijal

 

U našem prodajno-skladišnom centru u Zagrebačkoj ulici 134, koji se proteže na 4.000 m2 možete pronaći sve za gradnju.

Dovoljno je da nazovete 01/3887-222 i naručite materijal koji Vam je potreban. Mi Vam to u najkraćem roku (ili u ono vrijeme kada Vam to odgovara) dostavljamo na gradilište. Plaćate prilikom prijema robe. I u tri jednostavna koraka je rješena nabava građevnog materijala, bez napuštanja vlastitog doma i uz uštedu i vremena i novca.

Ukoliko, pak trebate stručni savjet ili pomoć prilikom odabira materijala posjetite nas i rado ćemo Vam pomoći da odaberete ono što najbolje odgovara Vašim potrebama. Prilikom kupnje možete odabrati iz širokog izbora načina plaćanja i kreditiranja ili pak ostvariti dodatni popust na količinu.

Nazovite ili dođite i uvjerite se, kada je gradnja u pitanju, Kedo je Vaš najmudriji izbor.

Cilj svih zaposlenih u Kedi je svakodnevno ulagati napore kako bi svojim kupcima osigurali bolju uslugu, konkurentnije uvjete, bržu dostavu i veću kvalitetu. U skladu s našim sloganom “Samo najbolje za gradnju”, želimo našim kupcima osigurati najkvalitetnije građevne materijale, želimo im pomoći u izgradnji objekata koji će imati trajnu vrijednost i istinski nas raduje kad u tome uspijemo.

Posebno izdvajamo:

  • organiziranu dostavu za područje cijele Hrvatske
  • mogućnost telefonske narudžbe robe i plaćanje prilikom dostave
  • velik izbor načina plaćanja
  • izrada armature po nacrtu
  • miješanje unutarnjih boja i fasada