Upiti i narudžbe: 0800 44 14

VELUX krovni prozori sa središnjim ovjesom Tip GGL/GGU

VELUX krovni prozori sa središnjim ovjesom Tip GGL/GGU

Lako se otvara, lako se koristi, lako se ugrađuje

Krovni prozori s gornjim otvaranjem

Neka vam svjež zrak bude nadohvat ruke s VELUX krovnim prozorima sa središnjim ovjesom. Krovnim prozorom s gornjom ručkom lako se upravlja – čak i kada je ispod njega namještaj. Inovativna ručka za gornje upravljanje omogućuje vam ugradnju prozora niže od istovjetnog prozora s donjim otvaranjem kako biste imali sjajan pogled dok stojite i kada sjedite. 

Preporučamo prozore s upravljanjem odozgo ako morate, ili želite, postaviti prozor nisko, na primjer: u sobama s niskim stropom ili kada želite bolji pogled na okolinu.

Prednosti krovnog prozora sa središnjim ovjesom

  • Praktično – čak i s namještajem ispod krovnog prozora
  • Lako se otvara i brzo zatvara pomoću ručke za gornje upravljanje
  • Niska ugradnja omogućuje veću fleksibilnost i bolje poglede

 

Prirodna ventilacija – sa zatvorenim prozorom

Pustite svjež zrak u svoj dom čak i kada ste odsutni ili spavate, bez brige o sigurnosti ili lošem vremenu. Povucite ručku za gornje upravljanje pa će kroz ventilacijski preklop ući svjež, filtrirani zrak.

 

Uživajte u svježem, čistom, filtriranom zraku

Ugrađeni zračni filtar poboljšava unutarnju klimu sprječavanjem ulaska prljavštine i insekata u kuću. Filtar je višekratan i lak za čišćenje

 

Krovni prozori sa središnjim ovjesom mogu dramatično promijeniti sobu. Oni su najbrži način da svojim potkrovnim prostorijama podarite prirodno svjetlo, ventilaciju i osjećaj otvorenosti. Učinak dnevnog svjetla i svježeg zraka, da ne spominjemo pogled, je zapanjujuć.