Upiti i narudžbe: 0800 44 14

Novosti

GUTTAGLISS POLIKARBONATNE PLOČE – NOVO U NAŠOJ PONUDI

Novo u našoj ponudi.

Guttagliss dual višeslojne polikarbonatne ploče sa obostranom UV zaštitom od sunčevih zraka koriste se kao izvrsno riješenje za natkrivanje nadstrešnica, pergola i bočna ostakljenja.

Ploče se odlikuju vrlo visokom čvrstoćom na lom, a ujedno su vrlo fleksibilne i omogućuju i izvođenje nadstrešnica u luku.

Guttagliss dual paneli su teško zapaljivi prema standardu DIN 4102 B1. Sa svojim spojnim elementima i mogućnostima ispunjavaju svaku vašu želju vezanu na prozirne sustave nadstrešnica. 

Guttagliss višeslojne ploče proizvode se od polikarbonata i akrila te se odlikuju velikom trajnošću, čvrstoćom, izolativnošću i UV zaštitom protiv starenja. Proizvode se u nekoliko debljina i opcija boja.

Višeslojne ploče upotrebljavaju se za prekrivanje nadstrešnica, pergola, industrijsko ostakljenje, izrade dekorativnih pregrada, namještaja, interijerno i eksterijerno uređenje. Široka paleta primjena ispunjava sve vaše potrebe i ideje. Višeslojne ploče mogu se postavljati i na zakrivljene površine što povećava njihovu atraktivnost.

Materijal podlježe Gutta garanciji na svijetlopropusnost u trajanju od 10 g.