Upiti i narudžbe: 0800 44 14

Novosti

OPUŠTENO DO NOVE FASADE UZ RÖFIX RELAX

Znamo da kupnja nove fasade može biti stresna. Kako bismo vam to olakšali pripremili smo za vas nevjerojatnu ponudu vrhunskog RÖFIX Relax fasadnog sustava uz besplatnu dostavu na gradilište.*

Kako bi vaš životni prostor bio ugodan za boravak i maksimalno siguran poput pravog doma, neizostavan dio gradnje je kvalitetna izolacija. Osim što pruža zaštitu objekta, dobra izolacija ujedno štedi energiju pa je dugoročno vrlo dobra investicija.

RÖFIX EPS-F 031 RELAX / Fasadna izolacijska ploča najbolji je izbor ukoliko želite vrhunsku izolaciju za svoj objekt. Karakteristike ovih izolacijskih ploča su optimalna izolacijska svojstva, niska gustoća te izvrsna obradivost, bez HFCKW i HFKW.

Specijalna sirovina za EPS za izolacijske materijale je Lambdapor čija je odlika visoko izolacijsko djelovanje. Za smanjenje prodiranja topline zaslužni su Infracrveni reflektori . Prorezi za rasterećenje nalaze se na vanjskoj strani.

Sastav proizvoda čine polistiren (stiropor) izolacijski materijal (sivi), proizveden toplinskom obradom ekspandirajuće granulacije polistirena i dodatkom za apsorpciju infracrvenog zračenja i reflektora.

Ova fasadna izolacijska ploča koristi se za novogradnju, ali njome možete optimalno izolirati i objekte u procesu renovacije. 

Ne čekajte nego nazovite Kedo na broj 0800 44 14 ili nas kontaktirajte na kedo@kedo.hr.

* Za kupnju iznad 200m2 fasadnog sustava besplatna dostava na gradilište. Za dostavu na otoke naplaćuje se cijena trajekta.