Upiti i narudžbe: 0800 44 14

Novosti

Važnost fasadnog sustava

Fasadni sustavi već dugo nemaju isključivo estetsku svrhu, iako su i dalje ogledalo objekta. Kvalitetna fasada povećava kvalitetu stanovanja pa je važno odlučiti se za provjerenog proizvođača. U Kedinoj ponudi fasadnih sustava nalaze se isključivo renomirani brendovi. 

 

Osim što povećava kvalitetu stanovanja, idealna fasada pridonosi održivom razvoju okoliša. Iskustvo nam pokazuje kako štednja na fasadnom sustavu  nikada nije dobro rješenje, a ulaganje u fasadu višestruko se isplati. Stoga ne čudi da se brojni izvođači odlučuju za proizvođače vrhunskih sustava u našoj ponudi. 

Tko su naši dobavljači?

Jub, Rofix, Samoborka, Murexin, Caparol i Weber samo su dio naše bogate ponude.

Kako odabrati idealnu fasadu?

Izbor fasada u današnje vrijeme zaista je velik. Odabir idealne fasade može biti stresan zadatak, a najviše ovisi o individualnim potrebama koje se razlikuju od osobe do osobe, od izvođača do izvođača. Kako bismo Vam olakšali izbor, na raspolaganju su naši djelatnici koji će Vam svojim iskustvom i savjetima pomoći u izboru fasade po Vašoj mjeri. 

Detalje možete provjeriti iz udobnosti svog doma – kontaktirajte nas na 0800 44 14 ili na kedo@kedo.hr i naši će Vam djelatnici pomoći u odabiru i odgovoriti na sva Vaša pitanja!