O nama

Cilj svih zaposlenih u Kedi je svakodnevno ulagati napore kako bi svojim kupcima osigurali bolju uslugu, konkurentnije uvjete, bržu dostavu i veću kvalitetu. U skladu s našim sloganom «Samo najbolje za gradnju», želimo našim kupcima osigurati najkvalitetnije građevne materijale, želimo im pomoći u izgradnji objekata koji će imati trajnu vrijednost i istinski nas raduje kad u tome uspijemo.

Kedo d.o.o. je poduzeće koje se bavi trgovinom građevnim materijalom. Poslujemo od 1992 godine u zapadnom dijelu Zagreba, na adresi Zagrebačka cesta 134, gdje imamo skladište koje se prostire na 4 000 m2 otvorenog i zatvorenog prostora. Od 2018 prisutni smo i u Puli, gdje smo otvorili poslovnicu na adresi Industrijska ulica bb.

U našem prodajnom asortimanu imamo kompletan građevni materijal za «grubu» gradnju:

- armaturno željezo i mreže
- opekarski proizvodi
- veziva
- žbuke, fasade i pripadajući pribor
- kameni i šljunčani agregati
- drvna građa (daske, grede, letve, OSB ploče, brodski pod, lamperija…)
- pokrovi
- dimnjaci
- izolacije (ljepenke, stiropor, kamena i staklena vuna…)
- suha gradnja
- betonski proizvodi (blokovi, cijevi, opločnici…)
- krovni prozori
- alati i građevinska glanterija…

Vozni park poduzeća čini 12 kamiona različitih namjena od toga 4 tegljača s poluprikolicom, 4 kamiona s istovarnom rukom i prikolicom, te 4 kamiona s istovarnom rukom, što nam omogućava da brzo i efikasno odgovorimo na potrebe naših poslovnih partnera za uslugom prijevoza, bilo da se radi o gradskim dostavama na području Zagreba ili šleperskim turama na području cijele Hrvatske .


Posebno izdvajamo i vlastitu armiračnicu, opremljenu suvremenim CNC strojevima, koja ima kapacitet proizvodnje 30 t izrađene armature dnevno. Do sada smo savijenu armaturu isporučivali na mnoga velika i zahtjevna gradilišta kroz suradnju sa brojnim građevinskim tvrtkama od kojih izdvajamo samo neke: Kamgrad, Coning, Stipić grupa, Urban Konstruktor, Brodomerkur, Parting, Nexe gradnja…

Iza nas je 27 godina suradnje sa vodećim proizvođačima građevnog materijala u Hrvatskoj – Wienerbergerom, Tondachom, Semmelrockom, Nexe grupom, Leierom, Rofixom, Samoborkom, Schiedelom, Baumitom, Veluxom, Siniatom i brojnim drugima.

U budućnosti želimo nastaviti stabilan rast koji će biti praćen zadovoljstvom naših djelatnika, naših kupaca i naših poslovnih partnera. Kako bismo to postigli nastojat ćemo kontinuirano unaprijeđivati naše poslovanje stavljajući poseban naglasak na kvalitetu proizvoda i usluge koju pružamo.

Cilj nam je osigurati položaj na tržištu nuđenjem superiornije usluge u odnosu na naše konkurente. Naš uspjeh mjerit ćemo na temelju pozitivnih reakcija naših kupaca i stope njihovog ponovnog dolaska.

vrh stranice