O nama

Cilj svih zaposlenih u Kedi je svakodnevno ulagati napore kako bi svojim kupcima osigurali bolju uslugu, konkurentnije uvjete, bržu dostavu i veću kvalitetu. U skladu s našim sloganom «Samo najbolje za gradnju», želimo našim kupcima osigurati najkvalitetnije građevne materijale, želimo im pomoći u izgradnji objekata koji će imati trajnu vrijednost i istinski nas raduje kad u tome uspijemo.

Kedo d.o.o. je renomirana hrvatska tvrtka specijalizirana za prodaju građevinskog materijala, koja djeluje na tržištu već više od 30 godina. Sjedište naše tvrtke je u Zagrebu na adresi Zagrebačka cesta 134 gdje se nalazi i naš prodajni centar ZAGREB ZAPAD. Također, imamo otvorena još 3 prodajna centra: ZAGREB ISTOK, PULA i SLAVONIJA (Našice). Centralno skladište nalazi se na Jankomiru i prostire se na više od 20.000 kvadrata otvorenog i zatvorenog prostora.

U našem prodajnom asortimanu imamo kompletan građevni materijal za «grubu» gradnju:

- armaturno željezo i mreže
- opekarski proizvodi
- veziva
- žbuke, fasade i pripadajući pribor
- kameni i šljunčani agregati
- drvna građa (daske, grede, letve, OSB ploče, brodski pod, lamperija…)
- pokrovi
- dimnjaci
- izolacije (ljepenke, stiropor, kamena i staklena vuna…)
- suha gradnja
- betonski proizvodi (blokovi, cijevi, opločnici…)
- krovni prozori
- alati i građevinska galanterija…

Osim prodaje građevinskog materijala nudimo  i dodatne usluge kao što su brza i povoljna dostava kupljene robe te razne opcije plaćanja. Redovito organiziramo promotivne akcije i natječaje, što dodatno doprinosi njihovoj popularnosti među kupcima.

Posebno izdvajamo i vlastitu armiračnicu, opremljenu suvremenim CNC strojevima, koja ima kapacitet proizvodnje 30 t izrađene armature dnevno. Do sada smo savijenu armaturu isporučivali na mnoga velika i zahtjevna gradilišta kroz suradnju sa brojnim građevinskim tvrtkama od kojih izdvajamo samo neke: Kamgrad, Coning, Stipić grupa, Urban Konstruktor, Brodomerkur, Parting, Nexe gradnja…

Ponosni smo na višegodišnju suradnju s vodećim proizvođačima građevnog materijala u Hrvatskoj – Wienerbergerom, Tondachom, Semmelrockom, Nexe grupom, Leierom, Rofixom, Samoborkom, Schiedelom, Baumitom, Veluxom, Siniatom i brojnim drugima.

U budućnosti želimo nastaviti stabilan rast koji će biti praćen zadovoljstvom naših djelatnika, naših kupaca i naših poslovnih partnera. Kako bismo to postigli nastojat ćemo kontinuirano unaprjeđivati naše poslovanje stavljajući poseban naglasak na kvalitetu proizvoda i usluge koju pružamo.
 

vrh stranice