KAKO DO KROVA UZ CIJENU IZ SNOVA?

Do 15. listopada traje jesenska akcija Nexe crijepa, za vrijeme koje možete nabaviti vrhunski crijep po cijeni iz snova već od 49,89 kn/m2 (s PDV-om).
Također za vrijeme akcije su dostupni premium engobirani lux modeli crijepa po posebno sniženim cijenama.
Ako ste u potrazi za najpovoljnijim rješenjem za vaš krov ili želite vrhunsku kvalitetu po najpovoljnijim cijenama ovo je akcija koju ne smijete propustiti.
Osim najpovoljnijih cijena u akciji dobivate i sljemenogrebenu traku GRATIS.*

 

GLINEX KONTINENTAL 
3,84 kn/kom
(49,89 kn po m2 s PDV-om)

Glinex kontinental je glineni crijep iznimne kvalitete, kontinentalni tip, dvostruko utoreni s rupom za čavao. Prosječne je mase 3,1 kg, s utroškom od oko 13 komada na 1m2 krova, čime se bitno smanjuje broj potrebnih crjepova. Vrhunsku kvalitetu crijepa Glinex kontinental dokazuje i garancija od 30 godina.. Uz funkcionalan i moderan dizajn, garancije na kvalitetu, odabir Glinex kontinentala predstavlja sigurnu i pravu odluku za Vaš krov.

NEXE CEZAR CRIJEP ENGOBA CRNI, SMEĐI, ANTRACIT
7,47 kn/kom
(74,73 kn/m2 s PDV-om)

Cezar je crijep velikog formata koji svojom kvalitetom, bojom i dizajnom predstavlja jedinstvenu kombinaciju za Vaš krov. Glavna odlika crijepa je njegova veličina (10 kom/m2) što znatno utječe na utrošak materijala, kao i brzinu gradnje, a u konačnici predstavlja i bolju ekonomsku isplativost. Nudimo mogućnost odabira boje crijepa iz Nexe ton karte (po narudžbi) uz standardnu ponudu boja – natur, crvena, crna, smeđa i antracit.

Provjerite cijene i ostalih modela i uvjerite se da je Kedo vaš najbolji izbor kad je krovište u pitanju.

Ako niste sigurni koji model izabrati, zatražite ponudu i stručne savjete naših djelatnika koji će vam pomoći u izboru idealnog Nexe crijepa za Vaše potrebe. Nazovite nas na 0800 44 14 ili pošaljite mail - kedo@kedo.hr

 


vrh stranice