Odaberite iz bogate palete unutarnjih i fasadnih boja

Život bez boja je nezamisliv. Boje nam pomažu da prostore u kojima boravimo po svom ukusu uredimo, vizualno obogatimo i prilagodimo vlastitim afinitetima i željama.

S ciljem da vam pomognemo da obojate svoju svakodnevicu bojama koje volite pripremili smo za Vas široki izbor unutarnjih i fasadnih boja.

 

U našim centrima za miješanje boja dostupno vam je preko 10 000 nijansi za različite materijale i površine. Naši djelatnici će odmah po odabiru zamiješati vašu željenu boju koju možete odmah ponijeti sa sobom.
Ne čekajte nego nas posjetite u jednom od naših prodajnih centara i pustite boje u svoj život.

Boje utječu na naše djelovanje i osjećaje. 

BIJELA

 Boja pozadine - osnovna boja, stvara osjećaj hladnoće i prozračnosti.

ŽUTA

Odličan odabir za kuhinje, dnevne sobe, radne prostorije i urede te prostorije za rekreaciju. Oživljava prostor, posvijetli ga, ostavlja dojam topline prostora i potiče na aktivnost. Nije primjerena za spavaće sobe.

NARANČASTA

Primjerena za slične prostore kao žuta, osim za radne sobe i urede te spavaće sobe; stvara dojam podrške i poticaja, prijateljstva, jača samopouzdanje i potiče apetit.

CRVENA

Najprimjerenija za blagovaonicu, potiče živahnost i društvenost te povećava apetit, često se upotrebljava u restoranima, dječjim igraonicama ... Nijansa osnažuje, obogaćuje prostor, ali naizgled ga smanjuje. Nije pogodna za spavaće i radne sobe, školske učionice, urede, čekaonice u bolnicama...

LJUBIČASTA

 Ljubičasta boja je primjerena za spavaće sobe, kupaonice i prostore u kojima se opuštamo, meditiramo. Najbolje upotrijebiti za detalje i manje površine jer odiše mirnoćom i potiče duševnu ravnotežu. 

ZELENA

Najprimjerenija za spavaće i dnevne sobe te radne prostorije u kojima su nervoza i stres svakodnevna pojava, budući da ima umirujući učinak. Nije primjerena za prostorije za vježbanje i hladne prostore.

PLAVA

 Primjerena za spavaće sobe, kupaonice, čak i radne prostorije… najbolji učinak ima u prostorima namijenjenim opuštanju. Ostavlja hladan i prozračan dojam. Nije pogodna za blagovaonice, sobe za zabavu i rekreaciju, podrume.

vrh stranice