OSB ploče

Tražite podlogu za zidne ili podne obloge ili možda podlogu ispod krovnog materijala?

Na pravom ste mjestu, jer na našem WEB shopu možete pronaći najpovoljnije cijene kvalitetnih OSB ploča. (Iskoristi ponudu koja vrijedi samo prilikom online kupnje!)

Model OSB ploča koji vam nudimo dolazi od renomiranog proizvođača SWISS KRONO te je izrađen od 100% drveta topole.

Ono što ga čini toliko posebnim je da ne sadrži gotovo nikakve smole i stoga ima vrlo niske vrijednosti hlapivog organskog spoja.

Struktura strugotine daje ne samo svoj karakterističan izgled, već i izuzetno visoku razinu čvrstoće na savijanje. OSB ploča izrađena je od dugačkih uskih traka od drva koje su poprečno postavljene s dva gornja sloja i jednim srednjim slojem.

Inače tipičan miris drveta osjetljive osobe mogu doživjeti kao dosadan ili neugodan. Zahvaljujući optimiziranim svojstvima KRONO 3/T+G modela, ovaj drvni materijal posebno je pogodan za primjene u kojima se zahtjeva visoka kvaliteta zraka.

POGLEDAJ PONUDU 

Važno je napomenuti da se upotreba OSB ploča može razlikovati ovisno o specifičnim zahtjevima projekta, lokalnim građevinskim propisima i preferencijama graditelja ili arhitekata. Prije nego što se odlučite za korištenje OSB ploča, preporučuje se konzultacija s stručnjakom kako biste osigurali da su odabrane ploče prikladne za vašu specifičnu primjenu.

vrh stranice