Hidroizolacijska traka PROFIFLEX TS 120/70 mm - 10 m

  • PAKIRANJE: 1 KOM
- +
Akcijska cijena 11,55 €
Cijena 13,59 €
Ušteda 2,04 €
Akcija -15%

Opis proizvoda

Ova specijalizirana hidroizolacijska traka proizvedena je u EU od visokokvalitetnog termoplastičnog elastomera pojačanog žilavim poliesterskim pletivom, što joj daje izvrsna brtvena svojstva. Traka je vrlo elastična u poprečnom smjeru dok je u uzdužnom smjeru manje elastična, što omogućava učinkovito brtvljenje spojeva i pukotina u različitim hidroizolacijskim sustavima. Idealna je za upotrebu kako u vanjskim, tako i u unutarnjim prostorima poput kupaonica, tuševa, bazena, balkona i terasa.

 

Otporna je na hidrostatski tlak, abraziju i kemikalije, te na temperaturne promjene od -30°C do +90°C. Tamno siva boja i gustoća od 38 g/m omogućuju estetski ugodno i funkcionalno rješenje za sve vaše potrebe hidroizolacije.

 

Duljina role: 10 m ili 50 m

Debljina: otprilike 0,65 mm

Dimenzije: 120/70

 

Za pravilnu primjenu, potrebno je da je podloga čvrsta, stabilna, suha, očišćena od prašine i drugih labavih komponenti koje bi mogle smanjiti adheziju. Skladištiti je potrebno na suhom i hladnom mjestu, zaštićeno od izravnog sunčeva svjetla, te upotrijebiti unutar 24 mjeseca od proizvodnje.

 

Za optimalne rezultate, hidroizolacijski mort ili ljepilo treba nanijeti na pripremljenu podlogu, nakon čega se traka polaže i lagano utiskuje dok mort ili ljepilo potpuno ne penetrira u podlogu. Ovaj proizvod osigurava dugotrajnu zaštitu i pouzdanost, uz jednostavnost primjene u svim relevantnim građevinskim projektima.

Tehnički podaci proizvoda

Šifra proizvoda 290288
Mjerna jedinica KOM
Pakiranje 1
vrh stranice